Deze website maakt gebruik van cookies die nodig zijn voor de werking van deze website. We gebruiken extra cookies voor de ondersteuning van aanvullende functionaliteiten op de website of om anonieme gebruikersstatistieken te verzamelen voor het verbeteren van de website. Meer informatie

Claire gebruikt haar telefoon
om haar glucosewaarden te controleren

Clair gebruikt haar glucosemonitoring-app om haar glucosewaarden te controleren

ZES REDENEN
OM VANDAAG NOG TE STARTEN MET GUARDIAN CONNECT

VOORKOM HYPO'S BIJ HET SPORTEN OF ANDERE LICHAAMSBEWEGING

Of u nu een professionele sporter bent of beweegt om fit te blijven: regelmatig bewegen heeft een positieve invloed op uw bloedglucosewaarden. Helaas is het soms moeilijk om uw glucosewaarden bij een verhoogde fysieke activiteit onder controle te houden, als u diabetes hebt. Met Guardian Connect volstaat een snelle blik op uw telefoon tijdens de activiteit om op de hoogte te blijven van uw glucosewaarden. Guardian Connect kan u waarschuwen als u onder de lage streefwaarde daalt en als uw glucosewaarde plots omlaag duikt. Een tijdige waarschuwing kan het verschil maken. U weet dan dat u uw bloedglucose moet controleren om uw dalende waarde tegen te gaan en een hypo kunt voorkomen.

SLAAP LEKKER

Maakt u zich vaak zorgen over hoe laag uw glucose 's nachts daalt? U bent niet de enige. De kans bestaat altijd dat u 's nachts een hypo krijgt. Ook al doet u er alles aan om dit te voorkomen, toch werkt dit niet altijd. Maar wat als u niet wakker wordt terwijl uw bloedglucosewaarden te laag gaan? Onnodig om u te vertellen hoe angstaanjagend dit gevoel kan zijn. Met Guardian Connect kunt u een alarm instellen op uw iPhone, zodat u wordt gewekt voordat uw glucosewaarde te laag is. Wetende dat er een tijdige melding zal optreden, maakt dat u rustiger kunt slapen.

MET EEN GERUST GEVOEL AUTORIJDEN

U weet waarschijnlijk wel dat u altijd uw glucosewaarde zou moeten checken voor u gaat autorijden. Na deze controle kunt u, dankzij de Guardian Connect, met een gerust hart aan het verkeer deelnemen, omdat u wordt gewaarschuwd als uw glucosewaarde sterk begint te dalen.

GEMAKKELIJKER REIZEN

Houdt u van reizen? Dan weet u vast hoe vervelend het kan zijn om een hypo te krijgen op de luchthaven, als u net op het punt staat om door de veiligheidscontrole te gaan. Of later als u rondwandelt en een mooie stad aan het bewonderen bent. Of gewoonweg als een jetlag of een ongewone situatie u uit uw dagelijkse routine haalt. Op zulke momenten kan Guardian Connect een waardevolle reisgenoot zijn bij het opvolgen van uw glucosewaarde en u waarschuwen als een probleem zich voordoet.

FOCUS OP UW WERK IN PLAATS VAN OP UW BLOEDGLUCOSE

Uw diabetes 24/7 onder controle houden in combinatie met een veeleisende job kan zwaar zijn. Stress of heel actief zijn op het werk kan uw bloedglucosewaarden verstoren, waardoor deze plots heel hard gaan dalen of stijgen zonder enige waarschuwing. Guardian Connect alarmeert u onmiddellijk als uw glucosewaarde snel verandert. Dit geeft u de vrijheid om volledig te concentreren op uw werk en waar u op dat moment mee bezig bent.

CONTROLEER DE GLUCOSEWAARDEN VAN UW KIND OP ELK OGENBLIK, ZELFS ALS U ER NIET BIJ BENT

Zorgt u voor een kind met diabetes? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af of u het juiste doet en maakt u zich zorgen over de glucosewaarden van uw kind. Of misschien bent u bang dat zijn of haar bloedglucosewaarden dalen als u niet bij hem of haar in de buurt bent. Guardian Connect kan u een gerust gevoel geven. Een van de meest interessante functies van de app is de mogelijkheid om actuele informatie door te sturen naar uw eigen smartphone of aangesloten apparaat. Ouders en verzorgers kunnen zelfs waarschuwingen ontvangen per sms, als de glucosewaarde daalt of stijgt buiten de grenswaarden. Guardian Connect is er, zelfs als u er niet bij bent.