Deze website maakt gebruik van cookies die nodig zijn voor de werking van deze website. We gebruiken extra cookies voor de ondersteuning van aanvullende functionaliteiten op de website of om anonieme gebruikersstatistieken te verzamelen voor het verbeteren van de website. Meer informatie

Waar je ook bent
en wat je ook doet

Voor hen die dagelijkse meerdere injecties gebruiken om hun diabetes onder controle te houden

VOOR WIE IS HET BEDOELD?

Maakt u zich weleens zorgen dat u ‘s nachts een hypo krijgt? Of merkt u dat u tijdens het sporten uw diabetes niet onder controle heeft? Diabetes kan een belemmering vormen om voluit te leven. Dan kan continue glucosemonitoring (CGM) met Guardian Connect een uitkomst zijn. Het systeem geeft u inzicht in uw glucosewaarden waar en wanneer u dat wilt; snel en discreet.

Als u meerdere keren per dag insuline toedient met een insulinepen of insulinepomp* dan kan Guardian Connect u helpen inzicht te krijgen in de invloed van insuline, activiteiten en koolhydraten op uw glucosewaarden. U kunt daar vervolgens gericht actie op ondernemen. Een snelle blik op uw smartphone en u weet meteen of u binnen uw streefbereik bent en of uw glucosewaarden stijgen of dalen.

U kunt bovendien alarmen instellen zodat u weet wanneer u in de richting van een hypo of een hyper gaat en u kunt reageren voor deze daadwerkelijk optreedt.

*Maakt u gebruik van een Medtronic MiniMed 640G insulinepomp, dan raden we u aan om te informeren naar SmartGuard. Deze functie stopt en hervat automatisch de toediening van insuline via uw pomp bij ingestelde grenzen en kan hiermee hypo’s voorkomen. Lees meer.

MEER WETEN

ZES REDENEN
OM VANDAAG NOG TE STARTEN MET GUARDIAN CONNECT
MEER WETEN
WILT U GRAAG WETEN
HOE DIT WERKT?
MEER WETEN