Deze website maakt gebruik van cookies die nodig zijn voor de werking van deze website. We gebruiken extra cookies voor de ondersteuning van aanvullende functionaliteiten op de website of om anonieme gebruikersstatistieken te verzamelen voor het verbeteren van de website. Meer informatie

Wilt u meer weten over Guardian Connect?

Vul uw gegevens in en ontvang meer informatie.

Het Guardian Connect systeem is op dit moment alleen beschikbaar via het ziekenhuis. Het systeem staat los van het gebruik van de MiniMed 640G. 

Ja, ik geef Medtronic Diabetes bijkomend toestemming om mijn gegevens/gegevens van de minderjarige patiënt, te bewaren en te behandelen conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens zodat zij mij:
  • Informatie stuurt over diabetes therapie, productverbeteringen, nieuwe technologieën en ander nieuws
  • Contacteert voor feedback met betrekking tot tevredenheid over het product/de producten, productinformatie-updates, het vervangen van producten en om haar producten en diensten te optimaliseren.
  • Indien ik toestemming geef als ouder of voogd van een minderjarige, zal ik deze bij meerderjarigheid informeren over de mogelijkheid om zijn/haar toestemming in te trekken.
  • Ik begrijp dat deze toestemming op elk moment gewijzigd en teruggetrokken kan worden door (schriftelijk) contact op te nemen met Medtronic, welke contactgegevens ik kan vinden in de Privacy Statement
Nee, ik geef Medtronic geen toestemming om mij hiervoor te benaderen. Dan kunnen we u niet benaderen.