Deze website maakt gebruik van cookies die nodig zijn voor de werking van deze website. We gebruiken extra cookies voor de ondersteuning van aanvullende functionaliteiten op de website of om anonieme gebruikersstatistieken te verzamelen voor het verbeteren van de website. Meer informatie

Wilt u meer weten over Guardian Connect?

Vul uw gegevens in en ontvang meer informatie.

Het Guardian Connect systeem is op dit moment alleen beschikbaar via het ziekenhuis. Het systeem staat los van het gebruik van de MiniMed 640G. 

Ik geef Medtronic Diabetes toestemming om mijn gegevens op te slaan en te verwerken om contact met mij op te nemen en de voordelen van het Guardian Connect en andere aanbiedingen over diabetesbehandeling te bespreken. Ik begrijp dat de verstrekte informatie op geen enkele manier bedoeld is als vervanging voor medisch advies van een professional, diagnose of behandeling en dat ik ook contact moet opnemen met mijn diabeteszorgteam in mijn ziekenhuis of kliniek voor verder advies met betrekking tot mijn individuele omstandigheden.
Ik ga ermee akkoord om informatie te ontvangen over diabetestherapieën, productverbeteringen, nieuwe technologieën, tips en ander nieuws.

Voor meer informatie over hoe Medtronic met uw persoonlijke (gezondheids) gegevens en uw rechten als betrokkene omgaat, volgt u de link naar de privacyverklaring van Medtronic.