Deze website maakt gebruik van cookies die nodig zijn voor de werking van deze website. We gebruiken extra cookies voor de ondersteuning van aanvullende functionaliteiten op de website of om anonieme gebruikersstatistieken te verzamelen voor het verbeteren van de website. Meer informatie

GUARDIAN® CONNECT
Zeker weten
Blijf pieken en dalen voor

Met diabetes is het vaak onduidelijk wat je moet doen

Met Guardian Connect kunt u de glucosewaarde controleren en de impact van uw activiteiten direct volgen met uw smartphone. In een oogopslag ziet u uw huidige glucosespiegel en of uw glucosewaarde daalt of stijgt. U krijgt bovendien een seintje als u in de richting van een hypo of hyper gaat. U kunt meldingen instellen voor hoog en laag, zodat u zich met andere dingen bezig kunt houden, dan uw glucosewaarde. Het systeem staat los van het gebruik van de MiniMed 640G.

Het Guardian Connect-systeem maakt gebruik van slimme technologie om te voorspellen wanneer u te hoog of te laag gaat. Het is de enige momenteel beschikbare CGM die u op elk gewenst moment, van 10 tot 60 minuten vooraf, via uw smartphone waarschuwt als u in de richting gaat van een hypo of hyper.

Wat kan het nog meer? Het is ook gemakkelijk om uw glucosemeting te delen met familie of vrienden. Ze kunnen zelfs een sms ontvangen wanneer u onder uw streefbereik komt. Guardian Connect kan u helpen zich veilig te voelen en zorgeloos te genieten van de dag.

MEER WETEN

Klik op het scherm
en ontdek de

Guardian
Connect
App

DUIDELIJK VOORSPELLEN KAN U HELPEN OM TE FOCUSSEN OP UW LEVEN, NIET OP UW WAARDEN

  1. Ontvang voorspellende meldingen van 10 tot 60 minuten vóór hoog en laag, zodat u kunt handelen voordat het gebeurt.
  2. Controleer op een discrete manier uw glucosewaarden door even op uw iPhone te kijken. De waarden worden automatisch elke 5 minuten naar uw mobiele telefoon gestuurd.
  3. Uw glucosetrend toont u de impact van uw dagelijkse activiteiten op uw glucosewaarden.
  4. Volg eenvoudig uw activiteiten, koolhydraten en insuline opname.
  5. Schakel familie of vrienden in om uw glucosewaarden in real-time op afstand te bekijken. Of kies ervoor om hen alleen per sms op de hoogte te stellen in het geval van hypoglycemie.

MEER WETEN

VOOR WIE IS
HET BEDOELD?
Meer weten
ZES REDENEN
OM VANDAAG NOG TE STARTEN MET GUARDIAN CONNECT
Meer weten
WILT U GRAAG WETEN
HOE DIT WERKT?
Meer weten